duminică, 19 octombrie 2008

aproape de sfarsit...

mi-am facut acest blog in ideea de a salva niste vieti. nu multi stiu cat de malefice pot fi drogurile . spre exemplu , marijuana care este unul dintre cele mai periculoase droguri .. este si unul din cele mai des folosite de tineri si nu numai... pentru ca pe deasupra nu de mult timp ..am aflat ca in Olanda ( una din tarile care fac parte din UE) e chiar legala. Adica , sa va explic ... am aflat ca destul de multi oamenii din Romania si alte tarii fumeaza bine cunoscutele gointuri ( pentru cei care nu stiu ce este un goint : gointul este un pachetel in care se pun frunzele uscate de marijuana sau alte plante ..( canabis .. etc ) se aduna cele 4 colturi si se fumeaza... ca sa va faceti o imagine mai clara .. gointul arata ca pachetelele de vopea pt ouale de Paste de pe tarabele tiganilor).. si probabil .. unii isi si injecteaza diferite substante toxice , mortale in muschi sau vene, desi pe de o parte acest lucru ma inspaimanta.. ma linisteste intr-un fel ideea ca nu este legal ceea ce fac ei si daca ne-am ambitiona am reusi sa scapam de toti drogatii de la noi din tara. In schimb in Olanda lucrurile stau mult mai grav , acolo statul olandez a legalizat marijuana ( si probabil toate drogurile , nu stiu inca sigur ... deci nu pot sa spun nimic concret ) iar oamenii de acolo si chiar si din alte tarii merg acolo si nu numai ca fumeaza.. dar si manaca ...
sa va explic , in Olanda toti oamenii care locuiesc acolo sunt drogati, de buna voie sau nu .. pt ca in majoritate ( daca nu chiar in toate ) restaurantele , fastfoodurile frunzele de marijuana sau canabis sunt puse in mancarea pe care oamenii o cumpara fara ca , cumparatorul sa stie .. si astfel .. oamenii manaca mancare care contine drog si o data ce manaci , dependenta este creata si ve-ai vrea sa cumperi mereu acel gen de mancare pt ca daca nu il cumperi ve-ai intra intr-un fel de spasme ( dar despre efecte drogurilor voi scrie intr-un alt post ) .
sa va dau un exemplu : in Olanda exista o prajutura cu marijuana "Kelly Clarkson a recunoscut ca a experimentat marijuana in trecutul sau, dar a facut-o in Amsterdam unde acest lucru este legal. Cantareata a declarat pentru o revista: "Am mancat o prajitura cu marijuana. S-a intamplat in Amsterdam.Spre deosebire de America, acolo este legal acest lucru."

"Nu am facut niciodata ceva ilegal acasa", a continuat starul. Kelly a spus ca a vorbit despre prajitura cu marijuana deoarece ea nu considera ca in acest fel a consumat droguri. "Nu am fumat nimic in viata mea. Nu am incercat niciodata niciun drog.", a mai adaugat actrita.", .( acesta a fost un articol luat de pe net , nu este o inventie sau o barfa)
la fel cum exista prajitura cu marijuana exista si pizza cu marijuana , si salata cu marijuana etc .
AVETI MARE GRIJA LA CE MANCATI !

60 de comentarii:

Anonim spunea...

Bai prietene...esti atat de trist si atat de prost informat incat nici nu stiu de unde sa incep sa corectez prostia grobiana care imi este desfasurata in fata ochisorilor:
1. Marijuana este o planta, nu un drog.
2. Nu exista termenul de "goint"...cel mult, termenul corect poate fi joint.
3. Comparatia aceea cu pliculetele de vopsea recunosc ca m-a distrat teribil, mai teribil decat una din piesele lui Caragiale. Eu zic sa te mai documentezi putin in legatura cu modul de confectionare al unui joint( here`s a little hint - arata cam ca un cornet... este ala cu care te jucai atunci cand erai mic si il suflai printr-o teava de PVC)
4. Nu exista mai multe tipuri de mancaruri cu marijuana...exista doar "hash brownies" in care se pune...ce crezi? hashish(te las pe tine sa descoperi restul detaliilor legate de cannabis sativa si alte chestii)
5. In aceste prajituri nu se pun frunze sau ce mai zici tu pe aici de marijuana sau alte aberatii pe care le detii intre pretinsele tale circumvolutiuni.
6. Chit ca sunt joint-uri sau prajiturile renumite pe care le-am amintit mai sus, nu se pun frunze nici in cele mai urate cosmaruri ale tale. Se pun seminte si muguri din acea planta care te-a ingrozit pe tine.

Probabil ca acest comentariu va fi sters, dar ma voi asigura ca toata lumea va afla de abominatia care se petrece pe aici si de ineptiile oripilante pe care le debitezi... In popor exista o vorba: daca ai bube in cap, tii colivia inchisa pt ca, altfel, iese porumbelul. Astept cu nerabdare si alte cacofonii intelectuale pe care le vei asterne pe aici pe "blogul" tau atat de cul. ;)
Hai pace man!!!

Anonim spunea...

=)) nu pot sa cred!! "goint" ???
=)) asta acu afla ca marijuana e legala in olanda.
Amice, esti idiot!

Si te rog, ai grija!! Daca nu esti cuminte, marijuana vine noaptea si te musca de cur!

Anonim spunea...

Tu nu eşti prost. Tu eşti idiot. De fapt, săracul de tine, nici tu. Ci tac-tu, care dacă lua dracului un "goint" la bord înainte de a-şi dezlănţui mormolocii în mă-ta, s-ar fi gândit de două ori la utilitatea ta înainte de a face asta...
Frăţioare...sugerez să găseşti kerosen şi să-ţi dai foc în piaţa publică, în semn de protest faţă de greşeala animalelor de la zoo de le spui mamă şi tată.

Flo spunea...

lawl @ fuken troll

Esk spunea...

fuji ma copile d-aici si mai citeste inainte sa-i dai cu papagalul. cati olandezi cunosti tu, ma?

Anonim spunea...

aoleu, de la tema asta cu alb pe ngru vad atat de dublu mai rau decat dupa un joint. dupa care oricum nu vad dublu. hai sa incerc sa comentez printre liniutzele ce imi brazdeaza vederea.
pe langa ce a zis nonsenselife, ar trebui sa mai stii ca in olanda, primiul coffee shop dateaza de prin anii 60-70, nu mai tin eu minte exact. iar primii care ar fi fumat iarba ar fi fost dacii, conform sursei wikipedia.
si pun pariu ca esti un copilas de maxim 9 ani care in loc sa stea cu nasul in solitaire si-a facut blog. sau ca sa ma exprim pe limbajul tau: glog :))

www.wordstress.org

Mindin spunea...

frate...si ce crezi...eu acum fumam un "gigi"...si de plictiseala...am dat peste acest blog (din pacate) :P ...tu esti foarte slab informata...la noi in romania 6 din 10 pusti fumeaza marijuana, dar voi nu vedeti asta sau pe strada la oameni respectiv la pustani...deoarece probabil ca nu atzi fumat niciodata...toate astea trec pe langa voi zilnic...bafta! aa si btw, mai documenteaza-te...sau mai bine fumeaza o "bagheta" :)

Mindin spunea...

Imi cer scuze, rectific
> tu esti foarte slab informata <
> tu esti foarte slab informat/a* <

Petru spunea...

trecand peste "agramaticalitati", nu cred ca ai fost tu in olanda si ai mancat pizza cu marijuana. pur si simplu nu cred asta, iar daca prietenii apropiati si-au batut joc de tine dandu-ti aceasta informatie, au reusit, pentru ca acum foarte multi oameni rad de tine.

daca vrei sa stii mon cher, STATISTICA (nu te-ai documentat deloc!) arata clar ca in Olanda consumul de droguri injectabile a scazut dramatic dupa legalizarea marijuanei.

de ce? pentru ca acum fostii injectati cauta placerea data de droguri in "iarba" legala si nu-si mai dau unii altora sida si alte boli si nici nu risca pedepse din partea autoritatilor.

tot STATISTICA spune ca rata deceselor avand ca motiv consumul de droguri a scazut simtitor.

acum zi-mi tu daca legalizarea marijuanei e buna sau rea...

punkbastard spunea...

deci nu pot sa cred ce citesc=)))) esti "jenibil" pustiule. Unde ai auzit tu ca marijuana este cel mai puternic drog?:)) pai o planta care creste singura poate sa fie numita "drog"? Ai spus totusi un adevar...se poate manca, este adevarat! Dar pizza cu marijuana nu am auzit, in schimb sunt in jur de 9-10 retete de mancare cu marijuana. Pt "nonsenselife" sa stii ca se folosesc si frunzele la anumite retete dar ca sa aiba efectul dorit trebuie cam in jur de 20 de grame de frunze. Daca nu crezi iti recomand cartea "Fratele meu cannabisul" acolo ai cam tot ce trebuie sa stii despre marijuana(soiuri, cum se creste, cum rulezi, retete culinare..etc.) Cat pt tine cel care detii acest blog, te rog sa te informezi bine inainte de a face o afirmatie, si nu doar in acest domeniu, in orice faci pt ca o afirmatie nefondata poate sa te bage in mari probleme. In rest, stay in school, dont do drugs, smoke and fly.

Anonim spunea...

deci ce am aflat azi:
-din iarba se fac gointuri care arata k plictuletele cu vopsea de oua
-in olanda s'ar putea ca toate drogurile sa fie legale
-toti olandezii sunt niste drogati.dar saracii, ei nu sunt de vina, pentru k lumea le pune droguri in mancare [-(

ms k ne faci sa radem(:

Loulou spunea...

gen coaie.. hai sa bem ca sa ne simtim bine?:> parafrazand pe cineva... daca bem, ne distram nu e ilegal:)) nici daca ii dai unuia cu un bolovan in cap=)) ca deh.. nu ai facut nimic ilegal... si dragul/draga mea...mai intereseaza-te.. marijuana nu face nimic rau=))

asta unu la mana.. doi la mana.. nu crezi ca ar trebui sa te trezesti la realitate? te crezi pe vremea lu pazvante chioru` cand lumea habar nu avea ce face? ai vazut prea multe filme proaste dupa parerea mea=)) serios:>

eu chiar vreau sa se legalizeze:)) da-ma in judecata :-j

Anonim spunea...

bai, sincer, ce aveti cu tipul\tipa, a vrut si ea\el sa ne anunte asupra efectelor negative ale DROGULUI numit marijuana............ma scuzati, bad trip:))...bai pulifrici...tu asta care ti-ai lasat amprenta digitala de prost pe "glog-ul" asta...olandezii ghici de ce au ajuns unde au ajuns...rata criminalitatii scazute si o economie foarte bune, pentru ca au legalizat un "drog" inofensiv si prostitutia, le-au pus taxa si acuma toti sunt multumiti. Si faza cu "olandezii sunt drogati fara macar sa stie"...BULLSHIT...daca vrei tu sa stii neaparat au un muzeu al Cannabisului, care pe dinafara arata ca un alt coffe-shop, special ca sa intrii crezand ca este unul. Aici ei te informeaza asupra fiecarui detaliu al "maleficului drog"...inducatorul in lumi fantastice...o alta chestie de mentionat este ca marijuana ajuta la tratarea cancerului nu total dar opreste expandarea tumoarei ...asa ca bai puscarie, eu zic sa mai scrii dinastea ca m-ai amuzat foarte foarte tare...(ps pt loulou..pana mea eu nu vreau sa se legalizeze ca altfel cine stie...s-or apuca si astia de fumat:)))

Anonim spunea...

Cine-l invită pe ăsta la un GOINT? =))

Loulou spunea...

copilu cu blogu` ia si asculta:)


http://www.youtube.com/watch?v=h6fVL_u08XU

asdsda spunea...

ai avut trip cu super-eroi knd ai scris asta? =)))) k atat d idiãt nu pot sa cred k esti .. adik ma rog .. k exista cineva asa .. deci prefer sa cred prima parte =))) oricum funny =)))))))))))

timetothink spunea...

FRATE ESTI RADIAT !!! CANEPA ARATA CA GRAUL NUMAI CA E VERDE?=)) TU TE AUZI..?? BA IA DA ADD LA THE_PROFESSOR_SB SA ITI ZIC EU O VB =))

jojoisapunkrocker spunea...

Cu greu gasesti o moneda pe strada, dar prosti sunt pe toate drumurile.In viata mea n-am auzit macar de cineva atat de cretin si de prost informat. Mai bine te-ai apuca de gramatica, nu de alta, dar te exprimi ca ultimul cocalar din Basarab care vrea si el sa scrie "gloguri". Nu mai zic ca scrii ca pula, cuvantul si greseala. Nici daca te faceau parintii sparti nu ieseai atat de inept. Canepa-i ca graul, numa' ca-i verde? asta-i ca bancul ala:
"- No, ma Ioane, mi-am luat masina, ma!
- Da? Si ce culoare ii?
- Eeh... apoi stii tu soarele rosh, cand apune?
- Da!
- Exact asa, numa' ca-i verde!"

O sa mi-i imaginez vesnic pe bietii olandezi care cer si ei o salata de varza si primesc una cu frunze de iarba si molfaie la ea cu o pofta nesimtita... sau cer o pizza quatro staggione si primesc una cu frunze de iarba, tulpini de hash, cocaina si, bineinteles, multa heroina transparenta pe deasupra=))).
"marijuana este unul dintre cele mai periculoase droguri...". Gresit, frate, PROSTIA!!!! Ca uite ce tripuri nenorocite ai daca esti prost!!!
Ca sa-i citez pe marii clasici in viata: "Mori in mortii tai din proprie initiativa!". Esti prea jalnic pentru secolul asta. Hai, te-am pupat, ma duc sa-mi impaturesc pliculetul meu de iarba la cele 4 colturi, sa-i dau foc=)))si sa zic ca tu n-ai scris asta... just a baaaad trip...

smooth spunea...

nici fumat rau nu ajungi la atatea aberatii tampite :)) sheesh esti periculos de cretin ovidiu

funky spunea...

Esti un retard frate ...:)) m`ai lasat fara cuvinte :)))) orikum presupun ca esti vreun cocalar care s`a plictisit de C.S si a venit sa ne invetze cate ceva despre aceste substantze atat de periculoasa:)))...si dupa parerea ta ...toti drogatii ar trebui inchisi intr`o cushca ...sa nu mai iasa de acolo ...spre deosebire de pers ca tine care "se distreaza" pe mese...adica bem 2 pahare frate si hai sa intorcem sticla invers si sa ne luam la bataie sa fim si noi baietzi:)) .... respectele mele ...multumesc pt sfaturi ma duc sa`mi fac un "goint" k am auzit k asta e ultima moda:))))

funky spunea...

*periculoase

funky spunea...

NU FUMA MARIJUANA PENTRU CA HEROINA UCIDE
by http://absurd.ablog.ro

stiky spunea...

ESTI UN DOBITOC...SAU O DOBITOACA!!!
si iti doresc sa te doara tare rau capul...de fiecare data cand esti prost....adica MEREU.
PROSTII TREBUIE SA MOARA!!!

lavy spunea...

exista pe mata...esti bass rau:-j...crezi ca daca era atat de periculoasa cum batzi tu campii acolo mai era legala in olanda?/:)

impusca`te ma baiete :)) sau fata e esti :)

lavy spunea...

ce*

motanel spunea...

in leg cu acest blog :
eu zic ca ar trebui sa fie o lege speciala pentru acesti copii speciali care folosesc GOINTURILE ..corect ! daca fumezi GOINTURI s-ar putea sa ajungi dependent de prostie ...sper deosebire de Joint-uri care sunt minunate:)Nu dau sfaturi sa se apuce toate lumea , sau ca sunt bune ..dar o viata ai si daca vrei sa o traiesti cat de cat frumos si cu amintiri care iti pot aduce zambetul pe fata merita incercat...zic eu :)
Eu propun o lege ..speciala ca astfel de bloguri sa fie interzise prin lege :))
Sau daca mai face cine vre-un blog ...propun o sudiere mai amunntita cand vb despre " droguri " ...
eu zic ca am putea spune despre acest drog marijuana ca este si un medicament natural ... de ce drog ?? nu inteleg ...

Evil spunea...

bai :)) citesc si ma buseste rasu maxim!!! ai ajuns celebru prin prostia ta... auzi ma goint!:))))) fie la tine acolo...

Anonim spunea...

@Evil - Eu cred că trebuie să ne apuce plânsul :)) Mai ales ai lui ar trebui să urle şi data viitoare să folosească prezervativul :))

AbadBoy spunea...

Hu dã fac tãld iu dis shit nigã? iu ar stupid and ai cnou inglish!

Photo Gallery spunea...

na coaie ia de aici :D


http://youtube.com/watch?v=YsPxLxKmqtI

Photo Gallery spunea...

prefer sa fiu drogat decat prost ca tine :)))
psss..daca si parintii cred ca e ceva normal inseamna ca tu esti un comunist imputit .

cruta-ti viata sa nu te mai chinui atata.
esti asa de prost ca mie mila de tine,ffate politist dar nici acolo no sa-ti mearga ..ca aia fumeaza mai mult ca noi.deci esti FIX DEGEABA ! :)))

(mai ia o piesa de aici)

Photo Gallery spunea...

http://youtube.com/watch?v=28B0OIcPw3A

laura spunea...

si ca sa te sperii si mai tare:))

http://romaniazone.blogspot.com/2009/02/marijuana-este-legala-in-romania.html

sa ne spui ce parere ai:)

altcineva spunea...

cred ca e scris la misto. adica, e la misto, nu?

Adrian D. spunea...

varianta 1:

Fratele meu, esti dobitoc? Cati ani ai? 15? Ce e mai mizeria asta de articol? Documenteaza-te bine inainte de a posta compuneri scolare de genul asta. Lasa-te tata de blogareala sau daca nu, lasa-te de sfaturi de viata. Ce aberatii infantile am putut citi aici frate. Olandezii care umbla drogati, cannabisul care e cel mai tare drog, "goint-urile". Hai sa fim seriosi amice, scrie despre pufuleti daca vezi ca nu te pricepi.

Varianta 2:

Tare faza, m-ai prostit initial. Chiar te-am crezut. Se vede ca faci postarile la misto. :) Gresesti voit ortografia desi in unele zone ai acuratete in exprimare. :)

Anonim spunea...

eu cred ca glumeste si in eenta e un mare drogat. Prea tare delirul si prea prost sa fi incat sa scri treaz toate astea. Eu sunt fan droguri si sustin fumatul.

smar spunea...

draga sau dragul meu(nu am rezistat destul ca sa verific asta,dar presupun ca prima varianta e cea corecta - si nu sunt un misogin,pt ca practic ar fi imposibil,doar sunt fata:-?? - ), esti cam analfabeta asa de felul tau, sau poate doar extrem de disperata ca esti singura din "gasca" care nu a incercat vreodata ceva. sa clarificam cateva lucruri:
1.(fapt care a tinut toata lumea sa ti-l mentioneze,dar o mai fac si eu odata,poate-ti intra la bibilica)"goint"face porcu cand "se exprima".dar na,fiecare vorbeste/scrie dupa cum a invatat acasa(goint goint ca sa fie pe intelesul tau).
2.nu ai practic cum sa intri in spasme.sa intri in sevraj,sa ai spasme,da.dar nu poti intra intr-o contractie a muschilor,idioat-o.mai bine te duceai si jucai solitaire,vb cuiva care a mai postat,decat sa debitezi p'aci
3.cum dracu sa aduni cele patru colturi ale unui pachetel si sa-l fumezi?fumezi o basica?ai iesit vreo-data din pestera in care traiesti?
4.intr-adevar, soo drogata kelly clarkson asta.trebuie s-o impuscam mai. cum asa,sa manance o placina cu marijuana?trebuie exterminata.la fel ca 4/5din planeta si vei ramane tu,puritatea intruchipata!
un sfat de la mine: ai mare grija ce mananci!cine stie ce era in cacatul pe care l-ai mancat tu aici?

smar spunea...

uitasem cv.intr-adevar,marijuana e cel mai puternic drog. bagati-va in vena ca e mai putin nociv. IDIOATO!

BogdanOnea spunea...

deci esti un mare cretin...iti adresez toate cuvintele urate din lumea asta si toate injuraturile...bulangiule care esti..futute-n gat si in natie de retardat...iti demonstrez ca dispare blogul asta...dati' flag celor care viziteaza....plus reclamatie.;) deci borami-as pula in gura ta..

Biju` spunea...

Dragă domnule "gloger".. dă-mi voie să îţi spun şi eu câteva cuvinte.
În primul rând, ceea ce ai făcut tu aici este foarte periculos. Multă lume care intră pe "glog"-ul tău poate face greşeala să creadă ce ai scris (bine-nţeles, mă refer la amici de-ai tăi). Însă ţin să mulţumesc pe această cale celui care a inventat comment-urile.
În al doilea rând.. citez: "pentru cei care nu stiu ce este un goint : gointul este un pachetel in care se pun frunzele uscate de marijuana sau alte plante ..( canabis .. etc ) se aduna cele 4 colturi si se fumeaza... ca sa va faceti o imagine mai clara .. gointul arata ca pachetelele de vopea pt ouale de Paste de pe tarabele tiganilor". Desigur, m-am amuzat copios la cele citite. Acest "goint" despre care vorbeşti tu chiar există. Doar că se numeşte DUTCH TULIP şi arată puţin diferit faţă de "pacheţelele de vopsea pentru ouăle de Paşte de pe tarabele ţiganilor". Caută asta pe youtube şi sigur vei găsi.
În al treilea rând, sincer, am auzit şi eu despre aceşti consumatori de Marijuana... stai... cum se cheamă? Aaa.. drogaţi. Am auzit că sunt extrem de periculoşi... Fumează chestia aia şi devin foarte periculoşi. Pornesc bătăi, dau în cap la necunoscuţi, omoară oameni, violează babe şi tot felul de lucruri îngrozitoare. Plus că majoritatea ascultă genul ăla de muzică oribil... cum îi spune.. A.. REGGAE. Nişte neisprâviţi dom`le. Când pe de altă parte, ceilalţi care consumă alcool, stau liniştiţi, în banca lor, nu se leagă de nimeni, văd lucrurile ca pentru prima dată, apreciază fiecare gest, lucru sau persoană. Consideră orice lucru banal ca pe ceva extraordinar.. de exemplu: un film este mai bun, lichidul este mai bun, mâncarea este mai bună, sexul este mai bun şi lista poate continua la nesfârşit.
Ei bine, te las pe tine să faci conexiunile şi să vezi care şi cum.

RASTA

s spunea...

Copile, care mananci tu la McD*****s sau alte cacaturi, peste vreo 10 de ani o sa ai o gramada de boli si forme de cancer de o sa te cheme pamantu' . Si ghici atunci ce anume iti salveaza curu ala pe jumate'n groapa: CANNABIS SATIVA sau INDICA. Si tu nu stii de ce, ca nu ai gasit nici informatiile care sunt la indemna, dar planta asta minunata (care e de la Dumnezeu al tau, daca te ajuta asta) e cel mai bun medicament in stare PURA, NATURALA adica direct de pe camp.
Am un feeling ca o sa o cauti si cu ochii scosi atunci, sa te mai poti caca pe blogu asta, s-avem si noi o distractie cand.. e bine.

Jah jah bless!

inventedgod spunea...

Ma baietel!cu drag iti spun ca dak dumnezeul tau ar exista el cu manutza lui te-ar crucifica.sa sti ca nimic de pe pamantul asta nu este interzis.mai ales dak tot e conceput de el.ai libera alegere la tot ce este pe el numai ca sistemul asta de cacat incerca sa ne futa pe toti.printre care si interzicerea cannabisului,de ce e interzisa in multe tari?ptr ca deschide mintea la prea multe chesti interesante care tu nu o sa ai parte se pare.nici nu mi-as dori o persoana ca tine sa fumeze asa ceva.man stay to the buzz,is better for you.idiot!!!pot sa il fac asa macar?scuzati greselile,crek am fumat prea mult:)))

body of clay spunea...

hello Bucovina plai cu "flori":))) "personajul" nostru cu siguranta era spart pana la paroxism:)))) si scria sccenariul pentru un film care parodiaza efectele sublime ale plantutzei noastre cea de toate zilele:))))),sau sunt eu prea optimista?:)))Jamaica,Jamaica...:))

Andreea spunea...

Sunt de-a dreptul revoltata de cati drogati vad aici! Ducetiv-a sa va fumati creierii si sa va bagati in vene in loc sa luati apararea traficantilor si sa sustineti consumul de stupefiante!
O sa ajungenti si voi in postura mea si o sa vedeti cum e! La inceput gandeam si eu ca voi, pana cand nepoata mea de numai 15 ani a gasit un gioint (asa se numeste, eu nu am auzit de joint) pe care la lasat prietenul meu pe noptiera. Acum are 18 ani si este dependenta, in ciuda incercarilor parintilor ei de a o dezintoxica. Iar eu am devenit dependenta de heroina din cauza prietenului meu care venea la mine cu tovarasii lui drogati si ma puneau si pe mine sa ma injectez.

M-i se pare de-a dreptul criminal ce se intampla in Olanda, sa puna marihuana in prajituri, pe care le pot manca si copii!!! Bunul Dumnezeu sa ne pazeasca pe noi de asa ceva!

Unknown spunea...

frate deci cand am citit blogu am ras o ora....sh akam mai rad cred :)))) e legal sa fii asa prost.....(marijuana care este unul dintre cele mai periculoase droguri)asta ai zis tu.Prietene ori esti prost ori iti place sa te afcid eras......dk marihuana e cea mai grava....de heroina sau lsd...ce mai zici alea sunt mici jucarii pe langa maria nuu??=))))))))))))))))am trei lucruri sa'ti spun:ESTI PROST.....ESTI PROST.....si ce crezi....surpriza.....ESTI PROST!!!

Chocolate. spunea...

hei people.
ma numesc mada.
locuiesc in olanda de vreo 4-5 ani.
haideti sa va spun cum sta treaba.
in Olanda drogurile nu sunt legale ! :))
deci degeaba va tot certati voi aici, pentru ca.. nu exista asa ceva.
marijuana nu este legala, buna-dimineata!
marijuana se incadreaza in categoria drogurilor "heavy" ca sa spun asa. ok?
la noi exista doua chestii (ma refer la olanda): drogurile heavy si drogurile usoare..
se interstecteaza uneori, e adevarat..si spun asta pentru ca au unele elemente comune ca sa spun asa.
canabisul la ei spre exemplu este legal in koffie plaatsen. adica..ceva in genu` cofee shop-uri. got it?
doi la mana.. in aceste localuri se gasesc meniuri, e adevarat, dar meniuri cu care daca cumva macar in mana te-a prins politia..te-a arestat pe loc. nu exista jecmaneala ca in RO, cum ar fi :"stai fratica, stai coae` ca nu-i asa..pai sa vezi ca..".. NU FRATE! :))
intradevar, Olanda dintr-un anumit punct de vedere e o tara mai libera si sunt ei putin mai ciudati, dar nu e nimic foarte deplasat si diferit fata de alte tari, ok?
underestand it?

Vlad Radu spunea...

Mamă....într-adevăr nu ştiu cu ce să încep.
Nu aş vrea să te jignesc(chiar dacă îmi vine foarte greu) pentru că tu poate ai intenţii bune. Vreau doar să-ţi un sfat. Ca de la blogger la blogger
Când scrii un articol public încearcă să te documentezi, să fii sigur că ştii cât mai multe despre subiectul pe care-l abordezi.
Îţi recomand wikipedia, pentru început.
Si ar fi bine sa faci o investigaţie jurnalistică. Vorbeşte cu unul care fumează, vezi ce argumente îţi da sau chiar îţi recomand sa fumezi tu un "goint". Te asigur ca îţi va da inspiraţia necesară pentru a scrie ceva cu adevărat interesant.

Anonim spunea...

Bă nici măcar unul singur dintre toţi dobitocii care au răspuns aici nu şi-a pus problema că e totul la bâză.

Uite cretinelul ăsta:



"frate...si ce crezi...eu acum fumam un "gigi"...si de plictiseala...am dat peste acest blog (din pacate) ...tu esti foarte slab informata...la noi in romania 6 din 10 pusti fumeaza marijuana, dar voi nu vedeti asta sau pe strada la oameni respectiv la pustani...deoarece probabil ca nu atzi fumat niciodata...toate astea trec pe langa voi zilnic...bafta! aa si btw, mai documenteaza-te...sau mai bine fumeaza o "bagheta" "


Să mă piş din lateral în măseaua lui şi să-i înfig căcat în gură de prăpădit. Să mă piş în morţii lui şi să-i înfig în anus gigi-ul lui care-l face şmecher pe el. Mai bine îi dau lui mă-sa muie cu bagheta mea să vezi ce urlă apoi de extaz. Pula mea e "giont-ul" pe care îl ofer tuturor care nici măcar pentru o secundă nu şi-au pus problema în aroganţa lor de-a arăta cum sunt ei cool că fumează, că poate ăsta/asta care a scris, era fumată.

ZiZoo spunea...

successful troll is...

Sarmala spunea...

Vreau sa stii, ca mi-ai facut seara :))), de mult nu am mai ras cu o asa "pofta", esti genul de om care participa la campanii anti-drog si te abordeaza cu replici gen " NU fumati marijuana, heroina ucide! " Iti urez o viata prospera si sa nu "mananci" niciodata ceva care sa-ti largeasca orizonturile, sa-ti expandeze contientul.. evar evar. Te-am pupat pe frunte.

Fani spunea...

esti inca tanar si ''nepriceput'':)).
in cativa ani o sa fi de alta parere,probabil la rehab:)))))))))))
medicamentele de orice tip sunt droguri,iar din plante se extrage drogul vegetal.spre exemplu atropa belladona-cunoscuta pop. matraguna(este f.toxica letala).se extrage atropina-acea solutie care se foloseste in oftalmologie pt dilatarea pupilei..(la un control)..si pot sa ti vb pana maine,sa ti dau exemple,dar mai bine te descurci singur.
take care,fara excese;)

un simplu blog spunea...

ah:))
asa prost esti?
iti lasi comentraiile in care lumea te face prost!
cred ca iti place postura asta..
:))
bafta!
=)))):))) vaii mooor..
tu nu mai dormi noaptea din grija "gointurilor" nu?

Trane spunea...

Domnu goint
Eu cred ca tu esti cam prost si te chiar "putin" dezinformat asa ca citeste cu atentie ce iti scriu aici
Marijuana nu are niciun efect nociv si daca tu traiesti in lumea ta cu tigari si alcool esti din nou foarte prost.
Daca tu crezi ca e mai bine sa bei sa te duci acasa sa iti bati sotia sa spargi tot sa ajungi dependet sa dai in ciroza si sa ii dai in cap cu caramida lu' vecinu cand joaca Steaua-Dinamo eventual sa cazi pe strada sa iti rupi 23498274 de oase e foarte bine..bea in continuare ca esti mai smecher.Cat despre tutun nu mai zic ca pe pachete scrie:
provaca dependenta impotenta accidente cardiovasculare cancer si nu mai stiu eu ce...pai atunci ia gandeste-te de ce ami e legal?Asa ca tu bea si fumeaza in continuare astea si lasa-ne pe noi sa ne savuram marijuana uita-te la tv sa te prosteasca si sa te manipuleze astia mai tare si cand gasesti vreun efect nociv la marijuana compara cu ce ti-am scris eu mai sus..
Bafta si jah bless!

body of clay spunea...

draga eremit-smerit,daca citesti toate com cu atentie,o sa constati k sunt si persoane care precizeza k omul cel mai probabil este fumat si e pe filmul lui(una distre acele pers sunt chiar eu:P)peace!

Unknown spunea...

si cu potenta ce facem ? poti salva si astfel de probleme ?

Anonim spunea...

Nu se poate asa ceva. Credeam ca cei ca tine sunt mai destepti,de geaba asculti tu metal si se cunoaste cai ai citit 2 3 carti in viata ta. Mi se pare abslout oripilant ce ai scris despre droguri. Mi se pare ca ai pus numai ierburile in aceasi categorie. Macar ai bunul simt dupa toate comenturile astea sa stergi postul. Ca esti dezinformat, si s-ar putea ca altii sa te creada. dar nu te condamn. In moralitatea ta de duminica sau om conservator nu ai sa stii niciodata cu adevarat ce este un drog si de fapt daca ai cap pe umeri cum si cand sa il folosesti. jah bless:))))))))

pooofoooletzzz spunea...

scumpul meu...sunt eo fata..si am 15 ani...dar stiu mult mai multe k tn:))
cn tea informat ...a facut`o prost rau:))
aaa si in primu rand e "joint"nu goint:)))))))
=))
si pot sa iti zic k tot ce gasesti in shop e de kk...
nu cred k se aude atat de des k tinerii mor din cauza marijuanei...la tv auzi numy prosti care mor din cauza etnobotanicilor...prostiilor din shopuri...si marijuana in olanda e legala...si se vinde in tari k a noastra in care este interzis...pt a se face bani;)
is prea multe sa`ti explic..laso balta....documenteazate din alta parte...sau iati amrijuana si baga in tn sa vezi k nu mori:)
k eu nu am murit pana acum:P
;;)
have a nice day:P
zbyeeee ;))

un simplu blog spunea...

pt "pooofoooletzzz" copil-o pune mana pe o carte de romana si invata acordul intre subiect-predicat si utilizarea cratimei.. sti tu, liniuta pe care ar fi trebuit sa o folosesti aici "tea informat" si nu numai! lasa drogurile si mai treci pe la scoala.. ca nu asa "se face bani;)"

ness_teea spunea...

taranul asta e prost bata

Unknown spunea...

Sa scapam de fraierii ca voi in pula mea, fiecare-i liber sa faca ce vrea cu viata lui. Tu esti un cacat prost informat.

Ia ceva sa-ti revii prostule, iesi pe strada si spune tot ce ai scris aici..cu mentalitatea asta vor tampiti ca tine sa schimbe lumea "hai sa scapam de drogati". Sa va ajunga copiii niste drogati si legume tuturor care gandesc asa, sa vedeti si voi cum e baga-ne-am pula-n sufletu' vostru de sclavi manipulati.

Gata, deja m-am umilit prea mult coborand la nivelul tau si tastand astea.

LSD+DXM = LOVE.