miercuri, 22 octombrie 2008

*

pentru "DeMaio" : legat de comentariul unu ,mama nu sia dat drumul la mormoloci ci la ovare..si nu sunt nici prost nici idiot. iar legat de comentariul al doilea nu inteleg de ce ma injuri si te iei de mama daca eu nu tiam spus tie nimic...

5 comentarii:

Sorana Danescu spunea...

Esti un mucos inconstient, incapabil, incoerent si instabil psihic. Parintii tai stiu ca tu n-ai habar pe ce lume traiesti?

In locul tau mi-ar fi putin frica sa mai ies pe strada, nu se stie cand esti luat cu japca, bagat intr-o masina... Si drogat. Ca sa vezi ca bati campii.

Anonim spunea...

@msopium - Touche!

Anonim spunea...

Coaie, dacă pun mâna pe tine, la cât de mult mă stresezi, nu sunt sigur că mai eşti atât de tare în gură. Şi ai grijă cum vorbeşti cu d-şoara de mai sus, că după aia visul tău devine realitate? Da, bombonici scump?

ms.mad spunea...

mai frate de unde esti tu mai?zi-mi te rog ca ai facut asta la misto si ca totusi ultimul om din lume nu e roman frate:))bai oameni buni ce ne facem cu astfel de specimene ma? eu zic sa il iubim si apreciem ca doar e unica in lume creatura:))si sa ne lasam de droguri, mai alea de alea putermine cum ar fi marijuana ca sa nu ne duca mami si tati la spital:))

ms.mad spunea...

mai creatura de unde esti tu frate?zi-mi te rog ca ai facut blogul asta la misto:))omule sunt 6,5 miliarde de oameni pe Terra cum cacat am reusit sa aud de ultimul cretin din lume baa?!iar pt ceilalti lasati-l fratilor in pace si mandriti-va ca ultimul om din lume e roman:)))=)).hai sa il iubim si sa il apreciem si sa ne lasam de droguri=))(mai ales alea puternice cum ar fi marijuana ca sa nu ne duca mami si tati la dezintoxicare)=)))